Wykels Hallum Voetbalclub

Deel deze pagina:  

Zaterdag 7 april 2018

Opstelling: Nick(keeper), Remco, Thomas, Kris, Iris, Erven Hessel, Bote, WP, Tomas, Gustavo en Jelmer.

Wissels: Aan, Reinder, Lucas.

Grensrechter: Willem.

Scheidsrechter Dirk Prins.

Staf: Tietie, Wietske en Samir.

Na een paar weken geen wedstrijd te kunnen hebben gespeeld vanwege het weer was het zaterdag perfect weer! Eindelijk mooi genoeg om te voetballen. Vroeg in de ochtend kregen we een bericht van Rienk dat hij niet kon begeleiden en als reactie daarop vroeg Wietske aan de ouders en trainers wie bereid was om te helpen. Samir wilde vanwege zijn 25-jarige trouwdag liever niet coachen daarom bood Tietie aan het samen met het team op te lossen. Jelmer heeft de opstelling gemaakt en Tietie begon met coachen tot Samir kwam.

Na 6 minuten werd gescoord door WP en later maakte Jelmer nog 2 doelpunten. We gingen bij 3-0 de kleedkamer opzoeken. In de tweede helft beginnen we scherp aan de wedstrijd en wordt er leuk overgespeeld. Jelmer scoort nog 3 doelpunten en Bote tikt een penalty mooi binnenkant paal erin. Van Iris kwam dus de gouden tip: goed adem halen Bote!!! Hij volgde de goeie raad van Iris gelukkig op. De tegenstander biedt gedurende de hele wedstrijd amper tegenstand en de keeper kon er rustig bij gaan zitten, zo nu en dan kwam hij even overeind. Mede door deze winst staat JO17-1 nu op een prima 4de plaats met genoeg mogelijkheid tot stijgen.

Gr. Lucas en Samir

 

Vandaag mocht ik even het roer vasthouden bij de JO17-1. Een fijne groep voetballers waar saamhorigheid heerst en een groep die erg sociaal met elkaar omgaat. Super leuk om te zien.

Veel aanwijzingen hoefden we vandaag niet te geven. De spelers hadden het spel goed genoeg onder controle voor vandaag. Nick hield mooi de nul en er waren in totaal 7 goals, een mooie eindstand van 7-0 dus. Een extra complimentje👌 zou ik deze dag willen geven aan Erven Hessel en Gustavo. Mede dankzij hun inbreng in deze wedstrijd kwam het voor Jelmer makkelijk tot scoren. De voorzetten van Gustavo waren top! Ik heb diverse filmpjes gemaakt deze dag en daarbij viel me dat op en dan mag dat ook wel even genoemd worden.

Na afloop hebben we alvast Samir en Aukje hun 25 jarig huwelijk gevierd in de box met lekkere oranje koek van Bakkerij Bremer 😋😋😋, op naar het volgende jubileum Samir👍

Nu maar snel in de voorbereiding voor de bekerwedstrijd voor komende donderdag. Zet em op mannen en dame💪👊👍!

Gr. Tietie

U bent hier:
Pagina delen

Jeugdteams

Website en design door AddNoise internet & design