Wykels Hallum Voetbalclub

Deel deze pagina:  

Wedstrijdverslag Wykels Hallum 1 – ONT 1 – zaterdag 17 feb r. 2018

Sinds 4 november 2017 eindelijk weer eens een thuiswedstrijd.
De tegenstander van vandaag was ONT uit Opeinde.

De uitwedstrijd werd redelijk eenvoudig met een 4-1 overwinning  afgesloten, dus werd met enig positief vooruitzicht uitgekeken naar de thuiswedstrijd.

Uit  waren we volledig met de selectie , maar in de thuiswedstrijd moesten we het in eerste instantie doen met een selectie zonder Jurjen Bosch,
de zieke Sieger de Vries en op de bank startende Gwen Dijkstra.

De eerste helft was Wykels Hallum niet in staat een stempel  te drukken op de wedstrijd, mede dankzij het slechte veld waren combinaties vaak niet goed mogelijk.
ONT kwam dankzij een slimme uitval op een 1-0 voorsprong.
Kort daarna werd Pieter Dijkstra onreglementair gevloerd in het 16 metergebied  en werd de penalty feilloos benut door Peter Jan Schuts.
Na de 1-1 werd door Wykels Hallum getracht het spel naar zich toe te trekken, echter door een uitval van ONT werd een vrije trap op het randje van het
strafschopgebied afgerond in een treffer voor ONT. Goalie Desmond Lauwerens zat er wel dichtbij, maar zag de bal in de korte hoek verdwijnen.

Ruststand 1-2.

De tweede helft probeerde Wykels Hallum door opbouwend voetbal de aansluittreffer te maken en dat lukte bijna door Pieter Dijkstra, die op het randje
van het strafschopgebied de bal wist te veroveren, maar vol op de wreef de bal over het doel joeg.

ONT verdedigde de voorsprong door veelal de lange bal naar voren te jagen en hopend op een kans door de snelle voorhoedespelers.
Ongeveer een kwartier voor het einde kreeg een Hallumer speler de bal onfortuinlijk tegen de hand en dat resulteerde in een penalty voor ONT,
die door Oebele Twijnstra foutloos werd benut. Het laatste kwartier was het Wykels Hallum die probeerde een treffer te forceren, echter dit lukte niet.

ONT verdedigde de voorsprong door veelvuldig alles weg te roeien, tijd te winnen door vermeende blessures en de welbekende wissels op het eind.
De reserveminuten ( 3 in totaal) waren te weinig om nog enig resultaat te behalen.

De eindstand was 1-3 en gezien het aantal mogelijkheden door Wykels Hallum  gecreëerd kon er op het eindresultaat weinig worden aangemerkt.

Volgende week meer geluk thuis tegen CVVO uit Lemmer.

U bent hier:
Pagina delen
Website en design door AddNoise internet & design