Wykels Hallum Voetbalclub

Deel deze pagina:  

De jongste bikkels van Wykels Hallum hadden hun laatste wedstrijd in toernooivorm. Helaas konden Holwerd en Stiens de kou niet trotseren en werd het toernooitje afgelast. Na een kort overleg tussen de leiders van Birdaard en Hallum was snel beslist dat er in Birdaard geoefend zou worden. De spelers en leiders gingen in het busje van clubsponsor Autobedrijf Bremer naar Birdaard. Wat een feest!

 

Vanwege de kou was besloten dat alle spelers gingen voetballen, dus geen wissels. Dit maakte dat het een wedstrijd van 7 (Birdaard) tegen 6 (Hallum) werd.

Er werd goed gespeeld. De spelers van WH hebben de afgelopen tijd geleerd om over te spelen en dat is in het spel terug te zien. Helaas wist Birdaard al snel twee keer te scoren. Een mooi doelpunt van Sytze maakte de ruststand 2-1. Snel naar de kleedkamers, even opwarmen wat drinken en weer aan de slag. Ondanks het goeie spel dat WH liet zien lukte het niet een doelpunt te maken. Helaas lukte dit nog wel bij Birdaard. Dit maakte de eindstand 3-1. Tijd voor lekkere warme chocolademelk (spontane actie van Birdaard).

Ondanks dat het niet een echt kampioenschap was willen we wel even laten weten dat onze spelers bovenaan zijn geëindigd en dat ze in 10 wedstrijden 51 doelpunten voor hebben en 13 tegen.

Bedankt spelers van JO7, leiders Wybe en Pieter en trainers Bennie en Wouter voor het mooie spel wat we als supporters elke wedstrijd mogen zien.

Groetnis fan in grutske Mem

02-12-2017

Op de foto voor het busje van links naar rechts: Pieter, Ruben, Wesley, Jelte, Warner, Sytze, Chris en Wybe

U bent hier:
Pagina delen
Website en design door AddNoise internet & design